Gourmet / Fondue

Gourmet schotels voor de feestdagen en het kerstdiner gourmet

Gourmet je door de feestdagen heen

Gourmet- en fonduevlees van hoge kwaliteit

Geen betere manier om (met de feestdagen) makkelijk en snel voor meerdere personen eten op tafel te krijgen dan door te gourmetten of fonduen. Ieder z’n eigen pannetje of vorkje en kokkerellen maar. Met de juiste ingrediënten is het feest compleet. En daar spelen wij graag een rol in. Van het vlees tot een bijpassende fles wijn op tafel.

Gourmetten met scharrelvlees

Slagerij Mulder in Hilversum bereidt met zorg vleesschotels met een divers aanbod voor iedere gelegenheid. Van een standaard gourmetschotel tot speciale bouillon fondueschotels. Daarbij is het vlees extra dun gesneden, wat zorgt voor een betere garing. Verder zijn de schotels, zoals u van ons gewend bent, samengesteld met scharrelvlees van de beste kwaliteit. Van Limousin rundvlees tot Livar varkensvlees.

Echter zal het dit jaar met de kerstdagen niet mogelijk zijn uw gourmet zoals hieronder op schotels vermeld staat te bestellen, omdat wij de zondag gesloten zijn. Om toch de kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent, zullen wij op vrijdag 22 dec. en in het bijzonder op zaterdag 23 dec., een grote voorraad, al voorgesneden, gourmetvlees in de toonbank presenteren. Hierbij zal elk soort vlees apart gevacumeerd zijn in porties van circa 250 gram. Als u in de winkel komt kunt u á la minute uw eigen gourmet samenstellen. U wordt hierbij goed geholpen door een van de medewerkers. Uiteraard zijn er schalen aanwezig waar u het zelf bij gebruik op kan leggen.

We helpen u graag verder, neemt u gerust contact met ons op bij speciale wensen.

Al onze schotels zijn gemaakt van scharrelvlees van de hoogste kwaliteit.
De tarieven voor onze gourmet en fondueschotels staan in dit overzicht:

Voor de kerstdagen zie tekst hierboven

Standaard gourmet- of fondueschotel:
Kogelbiefstuk
Varkenshaas (Livar)
Runderburgertjes
Slavinkjes (Livar)
Scharrel Kipfilé

P.P. 250 gram vlees

Luxe schotel
Diamandhaas
Varkenshaas (Livar)
Runderburgertjes
Slavinkjes (Livar)
Scharrel kipfilé
Keuze uit lams- of kalfsbiefstuk

P.P. 250 gram vlees

Bouillon fondue (extra dun)
Kogelbiefstuk
Varkensfilet
Kalfsbiefstuk
Runderballetjes
Scharrelkipfilet

P.P. 250 gram vlees