Vleeswaren

In onze slagerij verkopen wij vele soorten worsten en vleeswaren. We hebben de gebruikelijke ham- en worstsoorten in ons assortiment en bieden daarnaast ook vele andere soorten broodbeleg aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld vleessalades en verschillende varianten Filet Americain. En niet te vergeten allerlei soorten worst. Van leverworst en osseworst tot Italiaanse salami’s en veel, veel meer.

Vleeswaren

Ons vleeswaren assortiment vullen wij steeds weer met andere en nieuwe seizoensproducten. Zo is er altijd weer iets verrassends te vinden. Zoals schoudergebraad. Een schoudergebraad die licht wordt gerookt en dan met een klein pepertje wordt afgebraden.

Vleeswaren: schoudergebraad

Heerlijk schoudergebraad. Lichtgerookt en afmaakt met een klein pepertje. Heerlijk voor op brood als vleeswaren

Bovenal gaat het er ons om dat jij óók een fantastisch smakelijk product krijgt om heerlijk van te genieten. Dus bezoek onze winkel, vertel waar je naar op zoek bent en wij helpen je graag verder.

Rundvlees of varkensvlees

Binnen beide scharrelvlees productgroepen hebben we voldoende keuze. Zowel binnen rundvlees als varkensvlees is er voldoende keuze mogelijk, dus laat je vleeswaren wensen vooral aan ons weten.