Kookstudio-en-kookclubs

Eten is meer dan alleen maar het verstrekken van brandstof voor je lichaam. Het is een moment van gezellig samenzijn, waarbij je kunt genieten van elkaar én van het gerecht dat op tafel komt. Dan wil je natuurlijk wel dat dat gerecht de moeite waard is. Kennis van ingrediënten en de juiste bereiding zijn daarvoor onontbeerlijk. Net als een goed uitgeruste keuken of kookstudio.

Kooktips zijn ook tips

Vaak blijf je bij je vertrouwde recepten, omdat je weet hoe je dat klaar moet maken. Voor de nieuwsgierigen en kooklustigen onder ons is het verbeteren van je vaardigheden juist de uitdaging. In onze winkel krijgen we dan ook met grote regelmaat vragen voor advies over de juiste bereidingswijze van ons scharrelvlees.

       

Hobbykoks en kookclubs in het Gooi

Om de vragen van de vele hobbykoks in Hilversum en het Gooi nóg beter te kunnen beantwoorden, hebben we achter de slagerij een kookstudio / demonstratieruimte ingericht. Ons ‘Vleesatelier’. Hier kan je, eventueel onder begeleiding van topkok Wilco van den Baar, de fijne kneepjes van het vak leren. Hij leert je de ins and outs van het koken en kan je daarbij met raad en daad bijstaan.

       

Kookstudio huren in Hilversum

Onze kookstudio is een ideale plek om met vrienden nieuwe technieken en recepten uit te proberen. De kookstudio is dan ook beschikbaar voor kookclubs uit de regio Hilversum, die een aantal avonden per jaar bij elkaar willen komen in een professionele keuken.

Tarieven voor de kookstudio

De kookstudio kan voor €150,- per avond worden afgehuurd. Hiervoor krijgt u de beschikking over:

  • Drie zespits kookstellen
  • Drie ruime ovens
  • Een koelcel voor het opslaan van ingrediënten
  • Benodigde snijplanken en messen
  • Borden, bestek, glaswerk
  • Zitgelegenheid voor acht personen

Heb je interesse om de studio een keer te komen uitproberen, neem dan hieronder contact met ons op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.