Lamsvlees

Vers lamsvlees is één van onze specialiteiten, een absolute must voor de vleesliefhebber. Van de lamsschouder voor tijdens een groot diner tot een lamsrack van de barbecue, de smaak is niet te evenaren. Bovendien zijn alle verschillende delen van het lam verkrijgbaar, mits je het ons tijdig laat weten. Lamsrack lamsvlees

Het lekkers lamsvlees in het Gooi

Wat maakt nou dat lam zo’n bijzondere smaak heeft? In het geval van polderlammeren valt dat ten dele te wijten aan hun voeding. De lammeren grazen op groene Nederlandse en Engelse weiden. Door hun rijke voeding, bestaande uit malse grassen en kruiden, krijgen ze hun kenmerkende volle smaak.

Door een samenwerking met Polderlam hebben we de mogelijkheid je het beste lamsvlees van het Gooi te bieden. Naturel, maar eventueel ook gemarineerd met onze huisgemaakte marinade. Deze heeft als basis olijfolie op smaak gemaakt met tijm, rozemarijn en knoflook.

Van Lamsrack tot lamsschenkel

De veelzijdigheid van dit eerlijke stukje vlees komt naar voren in de vele manieren waarop je het kunt bereiden. Met een stoofpotje van lam of een paar heerlijke lamskoteletten met geroosterde aardappeltjes uit de oven zet je een waar feestmaal op tafel.

Kijk voor meer informatie op: www.polderlam.nl